{{CurrentProduct.Name}}
- Diners - jednokratno ili 2-6 rata
- Maestro - jednokratno
- MasterCard - jednokratno
- VisaPremium - jednokratno
- Visa - jednokratno
- Discovercard - jednokratno
- {{attr.Name}}
- {{attrVal.Value}}
- {{attrVal.Value}}
-
Newsletter
Primajte mjesečne akcije i promocije
-
Savjetovalište
Rezervirajte termin na: 01 2005 463
-
Poklon
Testeri uz svaku kupnju
BIO PRAH CRVENE želatinizirane (aktivirane) MACE pakiran je u 30 praktičnih vrećica od 5 g, što je ujedno i preporučena dnevna doza. Kod Bioandina želatinizirane Mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Ona je i 4 puta koncentriranija od praha sirove mace te je puno blažeg i ugodnijeg okusa. Nema veze sa životinjskom želatinom pa je pogodna za vegetarijance i vegane.CRVENA ŽELATINIZIRANA MACA jedna je od tri vrste peruanske mace, koja se u odnosu na ostale dvije vrste ne razlikuje samo svojom bojom, već i biokemijskim sastavom. Rjeđa je sorta mace i čini oko 20-25 % ukupne žetve. Bioandina Crvena Maca prah je želatiniziran (aktiviran – spreman za konzumaciju) te uz sve ostale dobrobiti koji se dobivaju sa procesom želatinizacije, 4 puta je nutritivno kocentriraniji od praha sirove (raw) crvene mace koji možete pronaći na tržištu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih derivata masnih kiselina – macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja – procesa želatinizacije!!! Zato ju nazivamo aktivirana Maca. Želatinizacijom se omogućava: ✅ bolja nutritivna vrijednost mace ✅ bolja probavljivost mace ✅ konzumacija mikrobiološki zdravstveno ispravne mace ✅ povećanje koncentracija prirodno prisutnih specifičnih tvari – macamida, u odnosu na sirovu macu ✅ simulira se tradicionalna metoda kojom su Inke pripremale macu *Želatinizacija mace nikako nije povezana sa želatinom, tj. životinjskim tkivom. Želatinizacija je termički postupak pred-kuhanja mace kojim se škrob pretvara u škrobnu pastu (gel). Drevni narodi, poput Inka, uvijek su kuhali macu i nisu ju jeli sirovu te su time unaprjeđivali njenu bioraspoloživost. Ovim se modernim postupkom “oponaša” tradicionalna priprema kuhanja mace – želatinizacija, a s obzirom na to da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, maca je prikladna i za vegetarijance i vegane.
100% prah želatiniziranog korijena crvene mace (Lepidium Peruvianum Chacon) organskog uzgoja
Cijena proizvoda može se razlikovati online i u ljekarnama
Lokacija | Dostupno | Na upit |
---|---|---|
WEB SHOP
Moguće duže čekanje proizvoda |
||
{{obj.WareHouseName}}
|