O nama

O nama

O nama

Mag. pharm. Božica Šarec-Jagatić 1996. godine osnovala je prvu ljekarnu Jagatić u Zagrebu. Kroz godine, zdravstvena ustanova Ljekarne Jagatić otvorila je još 8 ljekarničkih jedinica, te danas broji ukupno 9 ljekarni. Ljekarne se nalaze na području Grada Zagreba, Karlovačke, Koprivničko-Križevačke i Varaždinske županije.

2020. godine pokrenuli smo online ljekarnu (ljekarne-jagatic.hr) kako bi svojim pacijentima omogućili lakšu i bržu kupovinu kozmetike, dodataka prehrani, anatomske obuće, medicinskih uređaja i pomagala. Kroz 3 godine rada naučili smo mnogo o svojim korisnicima i njihovim potrebama te smo odlučili napraviti novo i modernije mjesto za obavljanje online kupovine omiljenih proizvoda (pharmacy.hr). Novi web shop smo funkcijama i dizajnom prilagodili korisnicima kako bi na jednom mjestu mogli pronaći omiljene proizvode, detaljnije pročitati o njima u našoj rubrici "Isprobali smo za Vas" te se informirati o svim aktualnim temama u rubrici "Aktualnosti". Svaka narudžba spakirana je pažljivo i s individualnim pristupom.

Misija

Svakom pojedincu želimo pružiti individualizirani pristup brizi o zdravlju. Naš tim se redovito educira, a posebice u području fitoaromaterapije, kozmetologije i kliničke farmacije kako bi sve usluge koje nudimo u našim ljekarnama bile što kvalitetnije.  Nudimo uslugu farmaceutskog savjetovanja gdje u suradnji s pacijentima izrađujemo individualizirani terapijski plan podrške zdravlju.

Kao zdravstvena ustanova nastojimo svojim društveno odgovornim poslovanjem doprinijeti lokalnoj zajednici kroz javno zdravstvene projekte i kroz pomoć raznim udrugama i klubovima.

Vizija

Na našem novom online mjestu, uz kupovinu omiljenih proizvoda, svojim korisnicima nastojimo pružiti sigurno mjesto za edukacije u području zdravstva i farmacije kroz suradnju s kolegicama i kolegama iz ljekarne te liječnicima specijalistima.

 

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na mail info@pharmacy.hr ili telefon 098/1331-193.
 

Ljekarne Jagatić

 

Podijeli:
Pogledani proizvodi
  • %
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}} {{product.Mpc_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.Mpc_print}}